2777
2789
عنوان

ختم دعای توسل

78 بازدید | 16 پست

بچه ها حاجت مهمی دارم فردا میخوام دعای توسل بخونم هرکی شرکت میکنه اینجا اعلام کنه باهم بخونیم دعاهامون  زودتر به آسمون برسه

از هرکی شرکت کنه همینجا تشکر میکنم و دعاش میکنم و التماس دعا دارم

عزیزم کی میخای بخونی؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها برا منم دعا کنین انقد مشکل بزرگه و حالم بده ک دوس دارم بمیرم،ب هر دری میزنم هیچی نمیشه

ب نظرتون خدا بنده هاشو یادش میره؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
فردا .چون دعای مخصوص روز سه شنبه است و بیشتر به امام زمان میخوام توسل کنیم

باشه کاش ساعتشو میگفتی با هم میخوندیم ،پس منم میخونم برا حاجتت دعا میکنم تو هم برا حل شدن مشکل من هر چ زودتر دعا کن

من موقع اذان ظهر میخونم

باشه منو یادت نره اسمم زینب