2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

385 بازدید | 16 پست

سوزش ادرار دارم میگه امتحان کردم وقتی رابطه دارم اینجوری میشم....منم اصلا علائم عفونت ندارم از کجا بفهمم از منه

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M A3=❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کاندوم استفاده کنین ملوم میشه از کیه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

خودش عفونت داره اما نهفته اس بهش بگین یه آزمایش کشت بده مشخص میشه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

چون چند شب پیش رابطه داشتیم گفت بعدش سوزش گرفتم خوب شد تا جند روز دوباره دیشب ک داشتیم گفت امروز سوزش داشتم دوباره

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M A3=❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز