2777
2789
عنوان

بچه هابیاید.

60 بازدید | 16 پست

ی بارمن تایپک زدم ک چن سال بهم میخوره باشم!بااینکه من ۱۵سالمه. همه گفتن ۲۶:۲۷ی عده میگفتن ۳۰ .. میگفتن که بچه خودته!!!!خدامرگم بده واقعا نمیدونم چیکارکنم  یه نفرایی ه گفتن ب خودت برس ... ینی چجوری سنموکمترنشون بدم!،منهنوز ۱۵سالمع

لطفا درباره ی وزنمم نپرسبد... اره من ۱۵ساله و۸۵کیلویم

یک روز خوب می آید❤😘

دوباره بزار

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ۲۳ سالمه همه میگن دروغ میگی نهایتش ۱۸ باشی  دلتم بخواد قیافت بیشتر بزنه  کاش من مث تو ...

وای نه. خوش ب حالت ... کمترخیلی بهتره

یک روز خوب می آید❤😘
گذاشتم

قشنگی که فقط اگه میتونی برو عمل لیزریک عینکتو بردار زیادم نمیخوره بهت گلم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶