2777
2789

آقا منم لایک کنین ببینم چی میشه

نمرم بالاست میخوام عمل کنم  

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برنمیگرده

یا نهایتا نیم بشه اگه برگرده هیچوقت ب شماره چشم خودت نمیرسه

Prk کن

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
 دکترم گفت درمورد شرایطش ن خوب نیس

من خیلی تحقیق کردم

چندتا دکتر رفتم

هفته پیص عمل کردم

حتی تو نت هم سرچ کنی بهت میگه پی ار کی خیلی بهتر از لازکه و عودش بسیار کمتره

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
برنمیگرده یا نهایتا نیم بشه اگه برگرده هیچوقت ب شماره چشم خودت نمیرسه Prk کن

چرا اگر انحراف چشمی یا تنبلی باشه صددرصد برمیگرده به نمره قبلی و حتی بدتر

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
چرا اگر انحراف چشمی یا تنبلی باشه صددرصد برمیگرده به نمره قبلی و حتی بدتر

اصلا انحراف و تبلی رو پی ار کی نمیکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز