میخام موهامو کوتاه کنم نه خیلیا یه 10س ولی بازم دو دلم اخه جلو موهام هم اندازه پشت سرمه میخام اونم مدل دار کوتاه کنم میترسم برم کوتاه کنم به غلط کردم بیفتم ولی خیلی بلند شده تا پایین کمرمه و داره موخوره میزنه ولی خیلی دو دلم به نظرتون کوتاه کنم یا نه؟
خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمیبینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام یه تنوع هم بشه ولی میترسم به غلط کردم بیوفتم اخه خیلی وقته کوتاهشون نکردم 😔
خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمیبینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
اخه ادم زحمت می کشه براشوت تازه برای عروسیا ارایشگرا نمیخواد دست به دامن مو مصنوعی شن برا درست کردن موهام میخوام اگه شد یه کوچولو هایلایت شکلاتی کنم میترسم مدرسه گیر بده
وای اصلا کوتاه نکن مال منم تا نزدیکی کمرم بود کوتاه کردم الان خیلی پشیمونم....معمولا بعد کوتاهی آدم ...
موخورشو چیکار کنم ؟ 😔😔
خیلی زیاده بعدش پشیمون میشی فقط نوک گیری کن چند وقت به چند وقت جلوشم نزن حیفه یه اندازس قشنگتره
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم ١٤ سالم بود مو رنگ كردم مقنعمو مومني اَز جلو سر ميكردم
اینم راه خوبیه 👍🏻👍🏻