2777
2789
یا خدا من میمیرم چی کنم که بتونم تحمل کنم افسردگی شدید گرفتم عین فلجا فقط میشینم فکر میکنم

وا😶😑من خیلی بیخیال بودم شوهرم خیلی هول بود🤣

همین خونسردیم باعث شد باردار بشم

مورفولوژی شوهر من ۴ بود....تحرک کلای آ صفر بود

خیلی افتضاح بود ولی من مطمین بودم باردار میشم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
یا خدا من میمیرم چی کنم که بتونم تحمل کنم افسردگی شدید گرفتم عین فلجا فقط میشینم فکر میکنم

میگن استرس همه چیز بدتر میکنه. سعی کن اروم باشی. 

البته خیلی سخته. ما خودمون دو روزه هرکدوم یوری میشینیم تو نت دنبال مورد مشابه. درمان و... این چیزا میگردیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کارم درسته یا نه. ولی ما فعلا دنبال کارای دکتر و سونوی شوهرمیم. اگه همه چیز اوکی شد و باز نش ...

دختر همزمان خودتم برو دنبال درمان منم سونو دادم گفت مشکلی نیس آزمایش خون دادم گفت ویتامین دی کمه این هفته آزمایش هورمون دادم و بعد عکس رنگی نمیتونم تحمل کنم همه کارامو میکنم بقیش میسپارم بخدا 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
وا😶😑من خیلی بیخیال بودم شوهرم خیلی هول بود🤣 همین خونسردیم باعث شد باردار بشم مورفولوژی شوهر من ...

ای خدا چقدر خوبی چطور خونسرد بودی چطور مطمن بودی باردار میشی من بال بال میزنم فک کن ماه چهار اقدام آزمایش اسپرم آزمایش خون آزمایش هورمون دادم اینماهم باید برم عکس رنگی 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
چند سالته؟ من نگرانم دیر بشه. 28 سالمه

من ۲۹ بودم🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
دختر همزمان خودتم برو دنبال درمان منم سونو دادم گفت مشکلی نیس آزمایش خون دادم گفت ویتامین دی کمه این ...

اخه چندبار سونو دادم. ازمایش هورمونی ام دادم. دکترم فقط گفت زیاد نزدیکی کن. تاریخای مهمتو از دست نده. 

ای خدا چقدر خوبی چطور خونسرد بودی چطور مطمن بودی باردار میشی من بال بال میزنم فک کن ماه چهار اقدام آ ...

عه چرا انقدر عجله داری خب؟🤔مطمئن باش باردار میشی

اخه چندبار سونو دادم. ازمایش هورمونی ام دادم. دکترم فقط گفت زیاد نزدیکی کن. تاریخای مهمتو از دست نده ...

آره تاریخ تخمک گذاری شوهره من میگه توان ندارم یعنی دوس دارم خفش کنم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
شاید همین که استرس نداشتی تاثیر داشته.  من اصلا استرسی بدنیا اومدم. 😔

اصلا بهش فکر نکن...

آره تاریخ تخمک گذاری شوهره من میگه توان ندارم یعنی دوس دارم خفش کنم

چقدر حرص میخوری. اینطوری همسرتم که مشکلش حل بشه خدای نکرده تو داغونو مریض میشی.