2777
2789

خیلی ام بد نیست

مورفولوژی و تحرک عالیه

تعداد هم خوشبختانه با دارو و مواد غذایی بالا میره...خیالت راحت باشه

چمد وقت اقدامی؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
12.70 تعدادش. 31 سالشه. یه ساله اقدام کردیم. عکس ازمایشو گذاشتم 

خودت رفتی دکتر چند سالته خودت من ۲۸,سالمه چهر ماه اقدامم آزمایش شوهره منم همه چیش زده نرمال غیر تعداد که ده میلیونه ،😬😬😬

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ول کرد داروهاش چی بود من پدرم درومده ازبس کاسنی شیر موز خرما سمنو خرنوب سیاهدونه عسل میدم خسته ش ...

فرتیل آید..الکارنیتین و کیوتن میخورد

ول کرد چون میگفت این دکتر انگار چیزی حالیش نیست و در به در دنبال دکتر خیلی خوب میگشت

آخرشم یه دکتر خوب پیدا کرد رفتیم پیشش برای جفتمون آزمایش نوشت منم آزمایشامو دادم تا ببرم به دکتر نشون بدم فهمیدم باردارم😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
یه ساله 

اصلا جای نگرانی نداره گلم...من بعد یه سال و نیم باردار شدم

خودت رفتی دکتر چند سالته خودت من ۲۸,سالمه چهر ماه اقدامم آزمایش شوهره منم همه چیش زده نرمال غیر تعدا ...

28 سالمه. اول خودم رفتم. کلومیفن و لتروزول خوردم. امپول ام زدم. سونوهام عالی بود. دکتر میگفت فولیکولات عالیه. ولی وقتی باردار نشدم شوهرمم رفت دکتر 

فرتیل آید..الکارنیتین و کیوتن میخورد ول کرد چون میگفت این دکتر انگار چیزی حالیش نیست و در به در دنب ...

اخییی کلا چند ماه طول کشید اقدامت برا ماهم دعا کن ما مان بشم منم شوهرم قرار بره دکتر دارو مصرف کنه

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
اخییی کلا چند ماه طول کشید اقدامت برا ماهم دعا کن ما مان بشم منم شوهرم قرار بره دکتر دارو مصرف کنه

مطمئن باش به همین زودیا مامان میشی گلم

من یه سال و نیم طول کشید تا باردار شدم

28 سالمه. اول خودم رفتم. کلومیفن و لتروزول خوردم. امپول ام زدم. سونوهام عالی بود. دکتر میگفت فولیکول ...

دقیقا عین من منم ۲۸سالمه این ماه فولیکول ۲۲داشتم ولی من خیلی عجولم این ماه چهارم اقدام رفتم سونو آزمایش خون تیروعید هورمون دادم اگه پریود شم باید عکس رنگی بندازم شوهرمم رفت از داد که تعدادش خیلی کمه 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
مطمئن باش به همین زودیا مامان میشی گلم من یه سال و نیم طول کشید تا باردار شدم

یا خدا من میمیرم چی کنم که بتونم تحمل کنم افسردگی شدید گرفتم عین فلجا فقط میشینم فکر میکنم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
دقیقا عین من منم ۲۸سالمه این ماه فولیکول ۲۲داشتم ولی من خیلی عجولم این ماه چهارم اقدام رفتم سونو آزم ...

نمیدونم کارم درسته یا نه. ولی ما فعلا دنبال کارای دکتر و سونوی شوهرمیم. اگه همه چیز اوکی شد و باز نشدم خودم برم دنبال درمان

28 سالمه. اول خودم رفتم. کلومیفن و لتروزول خوردم. امپول ام زدم. سونوهام عالی بود. دکتر میگفت فولیکول ...

ببین میگن خرنوب وعسلو سیاهدونه وگرمی خیلی خوبه من دوهفته دارم میدم بهش تمام بدنش شده جوش ،😂قرص ویتامین داره استفاده می‌کنه تا کی خدا بخواد 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩