saeiii مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 301 عنوان بلا تکلیفی 69 بازدید | 7 پست سلام دوستان میشه راهنمایی کنید منو دوتا خانواده نمیدونم چرا همش به هم گیر میدن سر چیزای الکی همش دلخوری پیش میاد من و شوهرمم سر این دعوا میکنیم منم میمونم بین دوتاشون اواره چیکار کنم ؟ بهترین رفتار که دوطرف ناراحت نشن و کمتر سوتفاهم پیش بیاد 1398/11/21 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادوخندان عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 992 مهرومحبت وزبان بند بگیر باهم خوب میشن آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
saeiii مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 301 مهرومحبت وزبان بند بگیر باهم خوب میشن چطوری ینی زبون بند چیه دعا بخونم ؟
saeiii مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 301 شوهرمم خیلی حساس شده همش دعوا میکنیم منم همش گریه میکنم نمیدونم چمون شده
شادوخندان عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 992 چطوری ینی زبون بند چیه دعا بخونم ؟ زبان بند وایه مودت بده بنویسن برات بزار تو خونه اب رو اتیش میشه براتون.اصلا شاید کسی کاری کرده افتادین جون هم شما آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
saeiii مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 301 زبان بند وایه مودت بده بنویسن برات بزار تو خونه اب رو اتیش میشه براتون.اصلا شاید کسی کاری کرده افتاد ... نمیدونم کجا برم جایی رو نمیشناسم .فک کنم کردن زندگیم بهم خورده اصلا ناراحتم همش .راه حل دیگه ایی نمیدونید دعایی باشه خودم بخونم ؟ بچمم نمیشه چند ساله
saeiii مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 301 نمیدونم کجا برم جایی رو نمیشناسم .فک کنم کردن زندگیم بهم خورده اصلا ناراحتم همش .راه حل دیگه ایی نمی ... پیام دوستی رو قبول کن
شادوخندان عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 992 نمیدونم کجا برم جایی رو نمیشناسم .فک کنم کردن زندگیم بهم خورده اصلا ناراحتم همش .راه حل دیگه ایی نمی ... راه دیگه ای بلد نیستم بخدا.منم چون نمیتونم جایی برم زنگ میزنم به یه خانمی اون انجام میده برام دعا هایی مه بخام رو آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه