2777
2789
با ایرانسل نیم بهاست حجم مصرفی

من با خط همرا اولم اومدم تو فیلیمو میشه دوباره با ایرانسل بیام بعد یعنی با ایرانسل از حجم نت کم میشه اگه اشتراکم داشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با خط همرا اولم اومدم تو فیلیمو میشه دوباره با ایرانسل بیام بعد یعنی با ایرانسل از حجم نت کم میشه ...

می تونی با سه تا دستگاه وارد بشی

من اشتراک خریدم تو گوشی خودم وارد میشم با همون اشتراک شوهرمم با گوشی خودش وارد میشه

اینترنت شوهرم ایرانسله وقتی فیلم می بینه می نویسه حجم مصرفی شما نیم بهاست

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
من با خط همرا اولم اومدم تو فیلیمو میشه دوباره با ایرانسل بیام بعد یعنی با ایرانسل از حجم نت کم میشه ...

با ایرانسل اشتراک هم نیازی نیست

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
می تونی با سه تا دستگاه وارد بشی من اشتراک خریدم تو گوشی خودم وارد میشم با همون اشتراک شوهرمم با گو ...

شما دیگه اشتراک نخر با همون خط همسرت وارد شو نیاز به اشتراک نیست

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
می تونی با سه تا دستگاه وارد بشی من اشتراک خریدم تو گوشی خودم وارد میشم با همون اشتراک شوهرمم با گو ...

پس روبیکا بهتره چون اشتراک بخری از حجم نت کم نمیکنه دگخ

ولی کامل از حجم نت کم میکنه اکه استراک نخری

نیم بها