2777
2789
شیرازیم عزیزم  نفری ۷۰ با پذیرایی میوه‌ شیرینی و چای و شام خیلی ایده خوبیه واسه سوپرایز کردن م ...

خیلییی عالیه کاش منم میتونستم برای مادرم اینکاروکنم.همش دردسرمیدم براش الانم که خونشونم استراحت مطلق😭😭😭دیروزانتقال جنین داشتم.خوش بگذره بهتون عزیزم تبریک میگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها مادرم ۳۸سالشه

یه ظرف مسی 

مثل شکلات خوری ،یا پارچ و لیوان

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خیلییی عالیه کاش منم میتونستم برای مادرم اینکاروکنم.همش دردسرمیدم براش الانم که خونشونم استراحت مطلق ...

مرسی فدات شم 

من همیشه دوست دارم کارایه مامانمو خودمو انجام بدم نمیذارم دست به سیاه سفید بزنن همیشه هم براشون یه سوپرایزی دارم خداروشکر

البته من مجردم و خیلی دست و بالم آزاده واسه این کارا 

امیدوارم بسلامتی فارغ بشین

ان شاالله شمام بعد از زایمانتون حسابی از خجالت مامانتون دربیاین خییییییییییلی کیف میده هی سوپرایزشون‌کنیم و ذوق کردنشونو ببینیم 

لبخندشون به دنیا می ارزه😍😍😍❤️❤️❤️❤️

مرسی فدات شم  من همیشه دوست دارم کارایه مامانمو خودمو انجام بدم نمیذارم دست به سیاه  ...

وای چه میگی زایمانت دعاکن حالابگیره لانه گزینی بکنه.خداحفظتون کنه برای همدیگه خیلی کارخوبی میکنی مادرهافرشته روزمین هستن.خداحفظشون کنه الهی.

بچه ها ساعت مامانم خراب شده دوست داره ساعت بخره اما خب گرونه البته پول دارم ولی میترسم دعوام کنه ...

اگه خودت میتونی عیب نداره ساعت بخر 

اگرم ساعتخوب برات خیلی گرون میشه ،کارت هدیه بگیر با گل ببر براش بگو با سلیقه خودت ساعت بخر

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میشه بیشترتوضیح بدین خیلی ایدتون قشنگه فوق العاده س😍

بله عزیزم 

گاهی تو گروها اعلام میکنن که مثلا به مناسبت روز مادر روز پدر شب یلدار چهارشنبه سوری یا هر جشن دیگه ای تو تالارا مراسم برگزار میکنن با پذیرایی هر کس دوست داره مبلغ رو واریز میکنه و به اسمشون میز رزرو میکنن 🤩