2789
عنوان

لطفا کمک

64 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من توی اقدامم. ماه قبل یه هفته جلو انداختم و بعدروز14 15 پریودیم لکه بینی داشتم. الانم دوروزه از روزی ک باید پریودمیشدم گذشته ومن پریود نشدم. بی‌بی چک زدم منفی بود کسی میدونه دلیلش چی هست لطفا راهنماییمکنید

همه تنهاییابامن رفیقن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم این ماه با تاخیر پریودی و منفی شدن بی بی چک افسرده شده بودم چندروز دیگه بمون دوباره تست بزن

اخی عزیزم منم خیلی نگرانم سابقه نداشته ک تاخیر داشته باشم چندروز پیشم خیلی رحمم تیرمیکشید. شما پریود نشدی وبیبی چکتون منفی بود بعد پریودشدین؟ 

همه تنهاییابامن رفیقن... 
امیدوارم. روزی صد بار از شوهرم میپرسم وای چرا من پریود نشدم همش نگرانم 

احتمالا همونه آخه خیلیا رو دیدم بی بی نشون نداده حالا یه چند وقت صبر کن اگه نشد برو آزمایش مطمعن تره

هیچ
اخی عزیزم منم خیلی نگرانم سابقه نداشته ک تاخیر داشته باشم چندروز پیشم خیلی رحمم تیرمیکشید. شما پریود ...

اره حتی دیگه رفتم ازمایش بتا دادم‌ ک منفی شد..بعدش پریود شدم.

فقط استرس و هیجانو از خودت دور کن ک روحیت خراب نشه.

من این ماه داغون شدم 

اره حتی دیگه رفتم ازمایش بتا دادم‌ ک منفی شد..بعدش پریود شدم. فقط استرس و هیجانو از خودت دور کن ک ر ...

چندماهه تواقدامم ولی نشده نمیشه استرس نداشته باشی که.... شماچندماهه اقدام هستین؟ 

همه تنهاییابامن رفیقن... 
چندماهه تواقدامم ولی نشده نمیشه استرس نداشته باشی که.... شماچندماهه اقدام هستین؟ 

۴ماه.میدونم‌چی میگی.چون خودم استرس داشتم و داغون شدم میگم.سعی کن زیاد تنها نمون خونه نمون.برو جایی مشعول شی تا این روزا بگذره.منم‌تصمیم دارم از این‌ماه برم‌سفر ک اصلا بش فک نکنم.دکترم‌گفت همین استرس روی لقاح خیلی تاثبر داره

۴ماه.میدونم‌چی میگی.چون خودم استرس داشتم و داغون شدم میگم.سعی کن زیاد تنها نمون خونه نمون.برو جایی م ...

عزیزم خدا بزرگه انشالله بزودی خبر مامان شدنت بهم بدی 

همه تنهاییابامن رفیقن...