2777
2789
عنوان

کاچی و عکس

886 بازدید | 34 پست

کاچی برای درمون دل‌درد پریودی و تقویت بنیه یکم زیاد شیرین شده ولی چون حالم بده میخورم👍😉

یکم اردو تفت دادم ولی نه مثه حلوا یکم کمتر بعد روغن و بعد هم  یکم گذاشتم خنک شه بعد ابو کم کم اضاف کردم گلوله  نشه بعد که جوش زد اندازه یکو نیم برابر شکر زدم که خیلی شیرین شده چون آرد بی قوت گرفتم ارده سفید منظورمه 

زرد چوبه هم زدم تا زرد شه زعفرون میشه ولی نداشتم و وقتی پریودی زعفرون نخورین خونریزی شدید میکنه چند دقیقه هم زدم جا افتاد حدودا 5 دقیقه یا ده دقیقه شاید طول بکشه کل پختش میتونید عسل بزنید بجا شکر و هر چی دوست دارین اصاف کنید با آرد نخوچی هم میشه پودر نارگیل زدم کنجد نداشتم بریزم زیره هم خوبه ولي من دوست ندارم گردو چرخ کرده بادوم چرخ کرده و پسته خام چرخ کرده هم میشه اصاف کرد

برا زنا خیلی مقویه👍😉

هیچ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بده بیاد اینور گشنمه صبحونه نخوردم تا ناهار یه ته بندی کرده باسم

😂😂😂 بفرما 

حالم بد بود با بدبختی پختم گفتم کارم مثه دیروز به سرمو بیمارستان نکشه😂

هیچ

منم آرد رو یکم تفت میدم بعد روغن زرد یا کره محلی میریزم یکم هم با اون تفت میدم بعد زعفرون و نبات و گردو و آب رو اضافه میکنم قشنگ قل بزنه غلظتش مثل فرنی بشه و نبات هم آب بشه😋

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
اینه که بهتر از هیچیه

😂😂😂

آره کاچی بهتر از هیچی 

برا همسایمون بردم نمی‌دونست چیه گفت چیه شوهرم گفت شنیدی میگن کاچی بهتر از هیچی این همونه😂😂😂😂

هیچ
2790
2778
2791
2779
2792