من موهام خیلی ضعیفه و سریع میشکنه و موخوره میگیره...تا حالا دکلره نکردم...خسته شدم از رنگه قهوه ای که همه رنگی تهش ختم میشه به قهوه ای بدون دکلره...میخام واسه عید یه تنوعی بدم به نظر شما چه رنگی بذارم انقد به موهام اسیب نرسونه این رنگایی که میذارم کدومش بهتره؟؟
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موخوره از خشکی مو میاد سعی کن مشکلات مو رو برطرف کنی .هر رنگی بذاری باعث میشه ک موهات دوباره موخوره بزنه .موهاتو همیشه بباف و از روغن بادوم تلخ استفاده کن هر وقت تونستی نوک موهاتو بزن ک هم موهات قوی شه هم موخوره به بالای موهات نره .اگه رنگ کردی این موارد و رعایت کن ایشالا ک موفق میشی
موخوره از خشکی مو میاد سعی کن مشکلات مو رو برطرف کنی .هر رنگی بذاری باعث میشه ک موهات دوباره موخوره ...
مرسی دوسته خوبم.ممنون
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم