2777
2789
عنوان

رنگ مو +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25948 بازدید | 54 پست

یا اگر دکلره نمیکنی

رنگ سه صفر مو بخر بزار رو موهات روشن روشن که شد 

روش هررنگی میخوای بزاری درصد بالایی همون رنگ را بهت میده

بنده ارایشگر هستم و این مدل راهم به مشتری پیشنهاد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره از خشکی مو میاد سعی کن مشکلات مو رو برطرف کنی .هر رنگی بذاری باعث میشه ک موهات دوباره موخوره بزنه .موهاتو همیشه بباف و از روغن بادوم تلخ استفاده کن هر وقت تونستی نوک موهاتو بزن ک هم موهات قوی شه هم موخوره به بالای موهات نره .اگه رنگ کردی این موارد و رعایت کن ایشالا ک موفق میشی

موخوره از خشکی مو میاد سعی کن مشکلات مو رو برطرف کنی .هر رنگی بذاری باعث میشه ک موهات دوباره موخوره ...

مرسی دوسته خوبم.ممنون

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
اره عزیزم مگه میدونی

عه اسم منم دنیاس 😍😍چن سالته عزیزم؟؟

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
دنیا هستم  28 سالمه

من ۱۷ سالمه 😅

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤