2777
2789
عنوان

وای وااای

207 بازدید | 17 پست

ساعت نزدیک ۶ ومن هنوز بیدارم هرکاری کردم خوابم نبرد

پسرمم ۱ ماهشه از ۲خوابش سنگین شدوخوابید فقط تازه بیدارشد شیرخوردو خوابیددد

الان اول صبح سرحال بیدارمیشه ومن تازه خوابم میاااد و امشبم دعوتیم جشن باید ظهر شروع کنم اماده شدن

😭😭😭😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

من خواب جن دیدم بیدار شدم میترسم دوباره بخوابم😰😭

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3789159/معجزه-دعا-و-ذکر-با-سوره-تکاثر

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
من خواب جن دیدم بیدار شدم میترسم دوباره بخوابم😰😭

ای کاش من خواب جن و میمون میدیدم فقط خوابم میبرد یکم بزاصبح انرژی بگیرم😂

ای کاش من خواب جن و میمون میدیدم فقط خوابم میبرد یکم بزاصبح انرژی بگیرم😂

وای نگووو خیلیی وحشتناکه تمومه بدنم داره میلرزه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

من الان پاشدم دخترمو به زور بیدار کردم شیر بخوره وقتی میخوابه دیگه واسه شیر بیدار نمیشه نگران میشم قند خونش بیفته

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من الان پاشدم دخترمو به زور بیدار کردم شیر بخوره وقتی میخوابه دیگه واسه شیر بیدار نمیشه نگران میشم ق ...

نه بابا نگران نباش بزار بچت عادت کنه شب خوابیدن

کتابای اموزش خواب بجه رو نخوندی؟میگن ب بچه عادت بدین شب بخوابه و وقت شیرخوردن نیست

دخترت چند وقتشه؟

نه بابا نگران نباش بزار بچت عادت کنه شب خوابیدن کتابای اموزش خواب بجه رو نخوندی؟میگن ب بچه عادت بدی ...

اخه خیلی کوچولوعه پونزده روزشه تو بیمارستان گفتن هردو ساعت باید بیدار کنید شیر بدید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند