2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت کلیه دارم شدید حالم اونقد بد بود با ۱۱۵ اومدم ..برای بچم فقط نگرانم اونقد گریه کرد مجبوری اورد ...

نترس عزیزم.همین که پیشته بهش آرامش میدی خیلی خوبه.فقط خودتو تقویت کن که زودتر مرخص بشی برگردی سرخونه زندگیت.

قهرین با هم؟

نه خدا نکنه مشکلی براش پیش اومده که فعلا از هم دور شدیم همش بخاطر نامردی یکی از دوستاش هس که لشقم الان گرفتار شده خدا ازش نگذاره واگذارش به خدا

Mano 💗mamano💗💓 eshgham❤LOVE❤H 

پدرم آلزايمر داره و تعادل نداره توي حركت 

قرص خواب ميخوره كه خوابش ببره هرچي هم بهش ميگيم سيگار نكش چايي نخور شب گوش نميده

پاشده بره دستشويي توي راه ريخته به خودش و رفته اومده لباس عوض كوه تو حموم خورده زمين🙁

حالا همه خواب از صداي زمين خوردنش پريديم بيرون باز ميگه به ليوان چايي بهم بدين اصا نميفهمه انگر كه آرامش و خواب يه عده ديگروبه هم ريخته و كار خودش شده همين

مادرم هم قند عصبي بالا داره فشار عصبي بالا دارانميداره بخوابه اين زن طفلك اسير شده

انشاالله حل میشه.نگران نباش 

ممنون خدا از زبونتون بشنو ان شاالله مشکلات همه حل بشه مشکل عشق منم حل بشه یا خدا عشقم خیلی مهربون احساساتی صاف و صادق 

پدرم آلزايمر داره و تعادل نداره توي حركت  قرص خواب ميخوره كه خوابش ببره هرچي هم بهش ميگيم سيگا ...

آخی عزیزم.خودت میگی آلزایمر دارن.اگه متوجه میشدن که این کارارو نمیکردن..شما هم فقط باید صبور باشید.میدونم سخته.ولی پدره تحمل کنید

ممنون خدا از زبونتون بشنو ان شاالله مشکلات همه حل بشه مشکل عشق منم حل بشه یا خدا عشقم خیلی مهربون اح ...

انشاالله که خدا به خوبیهاشو به عشقش رحم میکنه.خیالت راحت گلم

آخی عزیزم.خودت میگی آلزایمر دارن.اگه متوجه میشدن که این کارارو نمیکردن..شما هم فقط باید صبور باشید.م ...

آخی پدر مادر ها خیلی گناه دارن جوانیشون گذاشتن پای ما حالا هم باید اینجوری مریض بشن مامانم بیماری پارکینسون داره وااای نمیتونه زیاد راه بره تو ای این تحریم ها هم دارو گیر نمیاد مامانم بدتر شده وقتی مامانم اینجوری میبینم واقعا رجر میشم همش هم رخاطر من حرص میخوره