2777
2789
باش گلم امیدوارم باخوندنش ناامیدم نکنی ی امیدی ازت ببینم درجوابشون

خوندم عزیزم قصدم امید دادن نیست تجربه خودمه منم تجربشو داشتم و عشق و واقعا تجربه کردم اما نشد...

اما یک سال بعدش با کسی اشنا شدم که خوشحال شدم از ادمایی که رفتن و نموندن الان ۷ ساله با همیم من هرروز ارامشم بیشتر میشه... 

خوندم عزیزم قصدم امید دادن نیست تجربه خودمه منم تجربشو داشتم و عشق و واقعا تجربه کردم اما نشد.. ...

امیدبخدا اما این خیلی فرق داره خیلی امیدم ازدست نمیدم ایشالا ک برگرده بدون مشکل و بدون هیچ مانعی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امیدبخدا اما این خیلی فرق داره خیلی امیدم ازدست نمیدم ایشالا ک برگرده بدون مشکل و بدون هیچ مانعی&nbs ...

😍 امیدوارم برگرده اما اگه برنگشت فکر نکنی که دیگه فرصت عاشقی نداری منم همین فکرو میکردم

😍 امیدوارم برگرده اما اگه برنگشت فکر نکنی که دیگه فرصت عاشقی نداری منم همین فکرو میکردم

اخه جوری خدافظی کرد ک انگارمیخادبرگرده گفت مشکلاتم روز ب روززیادمیشن واقعاخبردارم ازچنتاشون..حتی پرسیدک اخلاق من چنوره میخاست ببینه هنوزم همون نطرقبل روش دارم یاچون میگه جداشیم نزرم برمیگرده چون خیلی باسیاست میشناسمش شک ندارم یقینن مطمعنم برمیگرده ادنی نیس بزنه زیرچیزی

چرااخه عزیزم

چون سرکار میرم شغلمم برام مهمه نمیخوام فعلا کمش کنم

اونم میگه اینهمه سال همین بودی تو خونه ی خودمونم همین باش برو کار کن.ولی دوست دارم وقتی ازدواج کنم که سرکارم و‌کم کنم و فقط برم توی استراحت یه باشگاه بزنم ،دارم پولامو جمع میکنم با خرکاری که بتونم یه باشگاه خفن بزنم بعدش ازدواج کنم تا هم پول داشته باشم هم بتونم با خیال راحت به زندگی شخصیم برسم.الانم چیزی کم نمیذاریم برای هم اما میخوام تغییر سبک زندگی بدم بعد ازدواج.معتاد به کارم عزیزم نمیدونم شنیدی یا نه