2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندانپزشکی امام خمینی تو خیابان فلسطین 

بزنی آدرسش میاد 

برا ارتش و سپاهیاس 

ولی ما ارتش و سپاهی نیستیم آزادیم ولی فوق العاده کارشون عالیه 

همه چی هم تو کل ساختمونشون دارن از عکس ایمپلنت ترمیم عصب کشی 

کلا کلینیکه و همه پزشک جا افتادن 

دندونپزشک عالی سراغ دارم ولی پول خوب میگیره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مثلا چقد واسه عصب کشی وپرکردن میگیرند

فکر کنم ی تومن به بالا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دندانپزشکی امام خمینی تو خیابان فلسطین  بزنی آدرسش میاد  برا ارتش و سپاهیاس  ولی م ...

من از ۲سالگیم‌میرم‌اونجا 

واقعا حرفه این 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
2823
2791
2779
2792