2777
2789
عنوان

شوهر سالم یا.... ؟

889 بازدید | 46 پست

خیلی برام عجیب بود

من ب سالم بودن و پام بودن شوهرم اعتماد داشتم و اصلا روش حساس نبودم

تا اینکه دیدم امشب تو فضای مجازی ب ی خانم ج ن د ه. پیام داده پولمو بده

از اینایی بود ک ساعتی و شبی دختر جور می‌کرد. خدا لعنتشون کنه

نوشته بود نمیخوام  بیام. پولمو بریز برام

حالا نمیدونم تا حالا رفته یا ن

ولی فهمیدم باید استقلال پیدا کنم و پشت خودمو گرم کنم

البته خیلی جا نخوردم

چون هنوزم بهش اعتماد دارم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطون رفته تو جلدش بعد پشیمون شده

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
سلاممم 😅😅😃

سلام بانو نظر تو چیه؟

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

خدا رو شکر ظاهرا پشیمون شده ولی دوست گلم تو اون یکی تاپیکت نوشتی که کارگر نمیگیری خودت خونه تکونی می کنی. امیدوارم همه خانمهایی که اینجا رو میخونن بفهمن وقتی صرفه جویی کنند تو زندگی کجا خرج می شه.

نظری ندارم 😅گیجم از حرفای اسی یا من اشتباه خوندم پس چرا هنوز اعتماد داره ایا    

چون تا حالا خطایی ندیدم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
خدا رو شکر ظاهرا پشیمون شده ولی دوست گلم تو اون یکی تاپیکت نوشتی که کارگر نمیگیری خودت خونه تکونی می ...

آره بخدا

خودمم یاد همین افتادم

اول مطمئن شوبعدم قبل ازمستقل شدن حواست باشه مریضی نگیری بلایی که شوهرم سرمن اورد،بهترین تصمیموگرفتی ...

واقعا

بیماری؟ 

یا علی

ب روش بیارم؟