2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج؟؟؟

125 بازدید | 17 پست

بنظر شما یه زن  تحصیل کرده مستقل ۴۰ساله شرایطش بهتره یا یه خانم خونه دار که تو ۴۰ سالگی همسر و فرزند داره؟؟؟

من میخوام ادامه تحصیل بدم و خب خاستگادهای خوب هم دارم ولی میدونم اگه ازدواج کنم نمیتونم ادامه تحصیل بدم و برم دنبال مستقل شدن اصلا معیارخودم هم یه مرد تحصیل کرده و با درکه میترسم الان اگه ازدواج کنم بعدا پشیمون بشم 

همه هم میگن سنت که بالابره دیگه موقعیت (خاستگار) اینجوری عالی برات پیش نمیاد 

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

اره تا یه سنی خواستگار خوب میاد

درستو بعدا ادامه بده زود بچه دار نشو

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راست میگن

کی گفته نمیشه دیگه از پزشکی که سختر وجود نداره خیلی ها هم ازدواج میکنن هم درس میخونن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

گذشتن از سن ازدواج به بهانه درس خوندن =خرررررریت محض

ببخشید واضح گفتم

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
چن سالته؟هردو باهم نمیتونی،؟؟خیلیا تونستن....به شخصه میگم ادم باید حداقل لیسانس داشته باشه

۲۴ سالمه دیپلم هستم موضوع اینه که خاستگارهام حتی مهندس هم هستن ولی  نظرشون اینکه خانوم خونه باشم

۲۴ سالمه دیپلم هستم موضوع اینه که خاستگارهام حتی مهندس هم هستن ولی  نظرشون اینکه خانوم خونه باش ...

بپذیر😁 بعدا درس بخون

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
۲۴ سالمه دیپلم هستم موضوع اینه که خاستگارهام حتی مهندس هم هستن ولی  نظرشون اینکه خانوم خونه باش ...

خب عزیزم شما که ۶ ساله دیپلم گرفتی،پس کلا درسو نمیخای،،،خب روی خواستگارا فک کن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
بپذیر😁 بعدا درس بخون

از اون مرد سالاراست از اوناست که دوست داره مرد باکلی خردید تو دستاش بیاد خونه و زن و بچه ش بدون به استقبالش

از اون مرد سالاراست از اوناست که دوست داره مرد باکلی خردید تو دستاش بیاد خونه و زن و بچه ش بدون به ا ...

چه اهل دله