2777
2789

من یه جایی که کار میکنم حسابدارم، به اشتباه غیر عمدی به حساب یکی از نمایندگی های شرکت مبلغی ریختم...حالا نمایندگی زیر بار نمیره، و میگه خودم بررسی کردم مال خودمه..و مسول مستقیم من با لجاجت زیاد ازم خواست طی نامه به ریس اعلام کنم اشتباه کردم...تا در موردم تصمیم بگیرن...😶😶😶امروز باهام خیلی بد رفتار شد ، در صورتی که مسول مستقیم من که کارهای من چک میکنه، کاملا تقصیر متوجه من کرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

چند تومنه؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

عزیزم اینطور ک معلومه مقصر خودتی

اشکال نداره ولی درس عبرت میشه برات!

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

[QUOTE=123611886]عزیزم اشتباه کردی دیگه. اگه اشتباه تاوان نداشته باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه. حالا اخراجت که نکردن. ...[/QUاونجا کلا قانونش اینجوریه...اما من رو مزایای و عیدی خیلی حساب کرده بودم

2804
به نظرم با شهامت برو توضیح بده بگو مسعولیتشم با خودمه( حمزه ندارم ) گریه نداره دیگه 

من اجازه توضیح ندارم...فقط میتونم نامه بدم....این دیگه نمیتونم...اخه چرا نامه...فکر میکنم پشتش دسیسه باشه

من اجازه توضیح ندارم...فقط میتونم نامه بدم....این دیگه نمیتونم...اخه چرا نامه...فکر میکنم پشتش دسیسه ...

نامه مکتوب نده به نظرم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
2805

بنظرم اشتباه و خطا کار ادمیزاده

اماچقد اون طرف ی انصافه و دزده

برو واقعا پاچه اونو با مظلومیت بگیر 

گریه هاتو بزار برا اونا برو سراغشون و من ی کارگرم اگه اینکارو نکنیدو پولو برنگردونید شب عیدی از حقوق من کم میکنن

من این مسئله پیش امده خودتو با اون یکی شرکت طرف کن.ان شاء الله برات جور میشه و دلش ب رحم میاد

انقد پول براشون هست ک 1ونیم هیچی نیس براشون

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
2801