siahkaran مدیر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 2508 عنوان خونه تکونی از کی شروع میکنید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 34 پست الان دوستامو میبینم کاراشونو تموم کردنخواهشا نگید تمام سال در حال تمیز کاری هستیم خونه تکونی چیه!!!🤗🤗 ساده و بی ریا 1398/11/20 | 19:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 والا منم همیشه در حال خونه تکونی ام ولی اساسی و حرفه ای رو الان چند روزه شروع کردم و روبه اتمام هست میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
سوفیا_لورن عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 7287 از ۱۵اسفند شروع میکنم الان اشتباه خونه تکونی چون دوباره کاری میشه
qwertyuiopasdfghjklz عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1200 به به روحم تازه شد ممنون قربونت🌷 برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 فرش اتاق خواب رو دادیم برای شستشو ... متری ده تومن. چه خبره آخه؟😣 کجا دادی میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
هلگا عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2632 کجا دادی قالیشویی شهابحالا اون نه متری بود خیلی نمیشه ولی بقیه فرشها رو هفته ی دیگه می خواهیم بدیم خیلی میشه😯بعضی هزینه ها خیلی زور داره به نظرم
مرسانادنیام عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 372 من امروز یکی از کابینتامو ریختم شستم جمع کردم روزی یدونه
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 قالیشویی شهاب حالا اون نه متری بود خیلی نمیشه ولی بقیه فرشها رو هفته ی دیگه می خواهیم بدیم خیلی میش ... تو ستارخان ؟؟ من تو کرج دادم متری ۵ تومن😁😁😁 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
هلگا عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2632 تو ستارخان ؟؟ من تو کرج دادم متری ۵ تومن😁😁😁 همه جا شعبه داره ولی شعبه ستارخان ندادم.چقدر خوب دادی... تمیز شسته؟
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 همه جا شعبه داره ولی شعبه ستارخان ندادم. چقدر خوب دادی... تمیز شسته؟ آره عالییییی سه ساله میدم بهشون . خیلی کارشون خوبه .فرشاد من خیلی کثیف بودن ۴ بار شستن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
هلگا عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 2632 آره عالییییی سه ساله میدم بهشون . خیلی کارشون خوبه . فرشاد من خیلی کثیف بودن ۴ بار شستن شما کرجی؟
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 همه جا شعبه داره ولی شعبه ستارخان ندادم. چقدر خوب دادی... تمیز شسته؟ مامان من همیشه عیوب میداد . ی زنگ میزدی عیوب فکر کنم ارزون تر بگیره از شاهکار مشهد فرش خریده تو ستارخان دو سال قالیشویی رایگان عیوب داره میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 شما کرجی؟ بله میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏