خانما من دیروز آز بتا دارم ۵۳ بود البته دیروز موعدم بود و هنوز عقب ننداخته بودم..فردا که میشه ۴۸ ساعت باید آزمایشو تکرار کنم یا پس فردا؟زنگم زدم دکترم گفت احتیاجی به تکرار نیست بارداری اما خودم میترسم چون دفعه پیش سقط داشتم قلبم داره میاد تو دهنم خواهش میکنم راهنماییم کنین میترسم چون بتام پایینه اینم از دست بدم😭😭😭😭😭😭
عزیزم تا همینجا فهمیدم که شدیدا غلظت خون داری! اگه باردار بودی حتما آسپرین بچه رو شروع کن بخور. آسپرین ۸۰. هر شب قبل از خواب یه شیاف سیکلوژست هم بصورت مقعدی استفاده کن. دختر حتما جدی بگیر. امیدوارم با همینا نتیجه بگیری. متاسفم برای اون دکترهای بیسوادی که گفتن مشکل نداری. الان که بارداری دیگه دیر شده وگرنه ازمایشهای کامل رو برات میگفتم که انجام بدی. اما خواهرشوهر منم که مثل شما غلظت خون داشت با همین آسپرین ۸۰ میلیگرم یا همون آ اس آ و شیاف پروژسترون نتیجه گرفت. باید تا هفته ۳۲ آسپرین بخوری و تا همون موقع شیاف رو ادامه بدی.
🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم تا همینجا فهمیدم که شدیدا غلظت خون داری! اگه باردار بودی حتما آسپرین بچه رو شروع کن بخور. آسپر ...
عزیزم یک ماهه بهم آسپرین دادن بخورم اما دوزشو نمیدونم ازمایش جدیدمو دیدین ریپلای کردم؟بعد از اون آسپرینو شدوع کردم از یک ماه قبل بارداری دارم میخورم اما بهم نگفت بخاطر غلظت خونه