2821
2789
یه ورت خسته نشده؟😂😂😂😂

فکر کنم چون خشک شده و ندارمش دلیلش همین باشه😂😂😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این همش جلو چشمه یادم نمیره نمیتونم فراموشش کنم

عزیزم من در شرایط تو نیستم نمیدونم چی بگم اروم بشی ولی امیداورم هرجیزی ک هست فراموش کنی و حال دلت خوب بشه😘😘

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
فکر کنم چون خشک شده و ندارمش دلیلش همین باشه😂😂😂

واااای😂😂😂😂از بس ب یورت گرفتی بدبخت خشک شده حداقل ب دو طرفت بگیر یه اندازه شه😂😂😂😂

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
واااای😂😂😂😂از بس ب یورت گرفتی بدبخت خشک شده حداقل ب دو طرفت بگیر یه اندازه شه😂😂😂😂

چشممم😂بس ک خشکه بیشتر از دوساعت نمیتونم بشینم استخونام میزنه بیرون دردم میگیره😂😂😂😂

چشممم😂بس ک خشکه بیشتر از دوساعت نمیتونم بشینم استخونام میزنه بیرون دردم میگیره😂😂😂😂

شِت 🙀 پس ازین ب بعد ب کلیه راستت بگیر😹😹😹😹

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
شِت 🙀 پس ازین ب بعد ب کلیه راستت بگیر😹😹😹😹

ن بابا همون ی ور بهتره😂کلیه خرج داره اون اگه خشک بشه مصنوعی میشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز