خواهرشوهرم خیلی پز میده معمولا سالی 2 الی 3 بار میرن خارج همین کشورای اطراف.کلا اهل مسافرتن بشدت.مشکل من اینه که هر دفع برمیگرده کلی پز میده . که اینقد هزینه هتل دادیم فلان کارو کردیم و... آخرم برمیگرده میگه چرا شماها نمیرین..ماهم اول اینکه درآمد شوهرم اونقدی نیس مارکوپولو باشیم بعدم شوهرم جمع کرد یهویی 206 خرید برام با این قیمتای بالای ماشین.ولی اصلا یه مبارک باشه نگفت به روی خودش نیاورد. حالا اگه خودش بود هی چپ میرفت راست میومد میگفت بهم.درصورتی که ما میتونستیم با همون پول ماشینمون چندین جا بریم. چی کار کنم اینقد پز نده هی فکر میکنه ما نداریم و حسودی میکنیم شاید
آنقدر خواهر شوهر خواهرشوهر نکنید خواهر شوهر بازی همه رو هم دیدیم تو تاپیکور پربازدید
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
تاپیک پایینی عروس پررو رو ببین یه جوری غیبت عروس میکنن که ببین
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍