2777
2789

بریز روبرنج

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باقالیو یکم میذارم بپزہ بعد تفت میدم باروغن شوید خشک ھم اضا فہ میکنم یہ سیر کوچولو ھم توش رندہ میکنم بعد مرغ یا گوشتمو اضافہ میکنم بازم تفت میدم اما کم تا حدی کہ باقالی لہ نشہ  کہ با مرغ ما بیشتر دوست داریم خیلی کمم زعفرون کہ بیشتر اوقاتم نمیزنم بعد میذارم با برنج دم بکشہ خیلی خوش مزہ میشہ 

من باقالی رو میریزم تو آب برنجم(البته نه از اول،5دقیقه آخر)

وقتی هم میخوام دم کنم شویدخشک میریزم و هم میزنم.

حالا کنارش یا مرغ یا گوشت هم داریم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
مگه چرخ کرده نمیزنن ؟؟؟

نه فک نمیکنم من که نمیزنم.من باقالی رو میزارم میپزه بعد که پخت ابکشش میکنم که کفه روش بره بعد میریزم تو قابلمه با برنجو سبزی پلویی میشه شوید هم به جای سبزی پلویی ریخت بعد میزارم دم بکشه.اگه مهمون داشته باشم زعفران هم دم میکنم برای تزیین روی برنج.کنارش هم یا ماهیچه میپزم یا مرغ.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

باقالی پلو مثل عدس پلو بعضی‌ها با چرخ کرده هم میخورن. به این صورت که باقالی رو میءزی. بزتح هم میپزی باقالی نیم پز رو داخل برنج می‌ریزی. شوید خشک اگر میخواهی داخلش می‌ریزی. موقع آبکش برنج شد آبکش میکنی. حالا ته دیگه خواستی تهش میزاری. بعد از این. برنج رو دم میکنی اگر شوید کم بود یه کم رو ی برنج میپاشی و آب و روغن هم میزاری تا دم بکشه. حالا مواد گوشتی داخل ماهیتابه با پیاز رنده کن. مثل مال ماکارونی. بعد از اینکه موقع سرو باقالی پلو شد یه کم زعفرون دم کرده توی مواد گوشتی یا برنحت بریز. بعد از اون باقالی پلو رو توی دیس بکش روش مواد گوشتی رو بریز تمام. نوش جان