2777
2789

استارتر عزيز جسارتاً بايد عرض كنم دوستتون دل پيچه داشتن فكر كردن كليه هستش. اميدوارم براى كسى پيش نياد. بهش ميگن شاه دردها. تو اينترنت خانمهايى كه مشتركاً درد زايمان و كليه رو كشيدن دوراز جون شما ميگن كه كليه دردش بدتره. اونوقت دوست شما فرمودن تير ميكشه فقط؟

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشكل شما هم حتماً سنگ كليه نيست چون اجازهء تايپ بهتون نميداد. البته اميدوارم نباشه

ممنون که جواب دادین

دردش اینحوریه که اگه تکون نخورم هیچ دردی نداره

اگه دراز بکشم هیچ دردی نداره ولی وقتی مخام از جام بلند بشم یا راه برم استخوان پهلوم و داخلش درد میگیره 

💖
ممنون که جواب دادین دردش اینحوریه که اگه تکون نخورم هیچ دردی نداره اگه دراز بکشم هیچ دردی نداره ول ...

شما بزرگوارين. اين حالتى كه گفتين يه كم مشكوكه البته ولى رنج درد خيلى بالاتر از ايناست. اگر اذيتتون كرد حتماً يه سونوگرافى انجام بدين. بسته به نوع سنگ شدت درد متفاوته. باز هم اميدوارم مشكل خاصى نباشه. تندرست باشين

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"