2821
2789
مواظب باشین نیارتش تو خونه زندگیتون.  اصولا هرجا برن موکل هم اونجا هس و میاد...  لباسای ...

دوستم میگفت رفته خونه ی خالش حموم خونه ی خالش جن داره و همه میدونن که واقعا داره بعد تو حموم توی وان داشته فک میکرده به جنا یهو پاشده دیده هیچی از حموم یادش نمیاد رفته بیرون دیده یه ساعت تو حموم بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیکیو جان بیسواد، اگه نمیدونی بدون، اون جنی که توسط یه جن گیر به اصطلاح موکل میشه، درواقع تسخیر میشه ...

چرا انقد میپری سوال پرسیده کجای حرفاش گفته مبخوام برم موکل بگیرم یا موکل دارشم؟یاگفته میخوام کاری کنم؟داره میگه توضیح بدین تو اول ببین تاپیکش چیه بعد باپررویی بیا بهش توهیین کن و بیسواد و اینا بهش بچسبون جای معذرت خواهیته 

توکه باسوادی😕بعضیاتون حالتون خوب نیست مریضید 

چرا انقد میپری سوال پرسیده کجای حرفاش گفته مبخوام برم موکل بگیرم یا موکل دارشم؟یاگفته میخوام کاری کن ...

اگه شمام مثه من پرونده هایی که با ایجور مسائل درگیر شده و زندگی‌ها را ازهم پاشونده و اختلافات و درگیری‌ها و مریضی های روحی در پی داشته را میخونین مثه من بخاطر دوست داشتن هموطناتون میومدین و تمام قد می ایستادین از طرح این مسائل... اگه این دلسوزی اسمش مریضی اشکالی نداره ما حاضریم مریض باشیم ولی یه دختر با خانم نره سراغ این چیزها و بدبخت کنه خودشو زندگیشو...