زندگیتون به لجن و نکبت نندازین با روی آوردن به این چیزها... اول برید خوب درباره حضور اجنه و به تسخیر درآوردنشون تحقیق کنید بعد حرف ازش بزنید، فقط اجمالا بدونید طبق صریح روایات معتبر، کسایی که دنبال جن و تسخیر این موجود خداوند هستند، عاقبت به خیر از دنیا نمیرند... قطعا و یقینا اگه رجوع به این کارها خوب میبود، خود اهلبیت و آیات قرآن دستور به اون میداد...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
الان کی گفت میخواد تسخیر کنه که باز مذهبیا اومدن اه
آیکیو جان بیسواد، اگه نمیدونی بدون، اون جنی که توسط یه جن گیر به اصطلاح موکل میشه، درواقع تسخیر میشه که به خدمت درمیاد و علت همین نکبت و بدبختی که به دنبال میاره همین موکل شدنشه، بجای این عوام بازیها و بیسواد بازیها اول برید یه ذره مطالعه کنید دراینباره بعد بیاند خودتون و زندگی شوهر و خانوادتون بدبخت کنید و کلی پول بدین به یه مشت شیاد
من دکترای حقوق نگرفتم که جایی باشم کسی ترویج یک کار خانه خراب کن کنه و ساکت بشینم، تو میخای از خودتو خراب کنی خراب کن ولی نباید تو همچین جاهای عمومی که یک عده از خانمها و دخترا صادقانه میاند اینجا، به ترویج و تبلیغ این اباطیل بپردازی