بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
خدا رو شکر حسرت هیچی رو ندارم فقط ارزو بعضی چیزا رو دارم ک انشالا بهشون میرسم در ضمن بیشتر اینایی ک شما گفتین ارزوست و ن حسرت ، حسرت یعنی دیگه نتونی انجام بدی یا دیگه گذشته باشه
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
عزیز ،پیامبر هیچ وقت از کلمه ای کاش استفاده نکردند.
با وجود خدای بزرگ و توّاب باید امیدوار بود.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂