2777
2789
خانواده خودتون یا همسرتون حمایتون میکنه یعنی مشکلی باهاشون نداری؟

ن اصلا خانواده من شهرستانن اما خانواده شوهرم همه جوره حامی من هستن تا شوهرم مخصوصا خواهر شوهرم که همه درددل هامو ب اون میگم

خانواده خودتون یا همسرتون حمایتون میکنه یعنی مشکلی باهاشون نداری؟

فقط نمیخوام خانواده ها چیزی بفهمن میخوام یک راهی پیدا کنم که خودم به شوهرم بفهمونم کارش ممکنه چ عواقبی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلا خانواده من شهرستانن اما خانواده شوهرم همه جوره حامی من هستن تا شوهرم مخصوصا خواهر شوهرم که هم ...

به نظرم در مرحله اول به صورت جدی به شوهرت بگو چرا این پیام را به اون خانم زده و بهش بگو چقدر کارش زشت هست در شان یک مرد متاهل نیست از بعد ضعف وارد نشو و بی ادبی و فحش هم نده فقط محکم و جدی بهش بگو من اصلا ازت انتظار نداشتم و همیشه به چشم یک مرد با غیرت و با حیا بهت نگاه میکردم که به جز زنش چشمش طرف بقیه زن ها نیست یکجوری باید حرف بزنی که غیرت مردانه اش را تحریک کنی پس سعی کن از کلمات مودبانه و محکم که غیرتش را نسبت به خانوادش نشان میده استفاده کنی . 

حالا این را امتحان کن ببین جواب میده یا نه بعد بیا بهم بگو نتیجه اش را . در خواست دوستیم را قبول کن 

فقط خدا ❤️❤️❤️