2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

96 بازدید | 10 پست

ميشه راهنمايي كنيد من روز ١٢و١٣و١٤سيكل ماهانه ام از كيت تخمگذاري استفاده كردم  دو تا هاله صورتي رنگ نمايان شد درد تخمدان دارم و دماي بدنم باباست ولي چرا واژنم خشك اصلا ترشحي ندارم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشيد اخه نزديكي به سختي صورت مي گيرد خيلي خشك 

واژنت خشکه اب بدنت کمه اب زیاد بخور..موقع تخمکگذاری همون شبی ک تخمک ازاد میشه رحم روانتره وابکی تره ولی بازم میگم متغیره براهرکس 

منم این ماه ترشح نداشتم....فک کنم گاهی اوقات ترشح تولید نشه😆

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

بر ای اقدام باید تخمکت پوچ نباشه. یعنی فکر نکن اگه تخمک گذاری داشته باشی حتما باردار میشی. لازمه بارداری پوچ نبودن تخمکه نه تخمک گذاری . شرط بعدی هم اینه که لانه گزینی اتفاق بیفته . یعنی ممکنه لقاح صورت بگیره اما اگه لانه گزینی رخ نده جذبی در کار نیس و بارداری اتفاق نمی افته.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
ب بدنت کار داره واینکه تو اون ماه تخمکگذاری داشتی یا ن

آره بابا چند تا فولی خوب داشتم.. امپول hcg هم زدم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊