2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

332 بازدید | 20 پست

سلام خانوما فردا موعدمه امروز بی بی زدم . تقریبا نیم ساعت پیش . همش فکر میکنم خطا داره. آخه اول صبح و ناشتا نزدم . ممکنه کاذب باشه ؟ 

به نظرتون کی دیگه بی بی بزنم و آزمایش کی برم بهتره ؟ ممنون از راهنماییتون 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خانومی ان شاا.. بزودی بغل بگیریش برا منم دعا کن خدا یه نینی بزاره تو دلم ۳ ساله منتظرم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
مثبته عزیزم. مبارک باشه. روز مادر رو پیشاپیش بهت تبریک میگم🌷🌷🌷

فدات بشم عزیزم . ممنون . منم بهت تبریک میگم 😚😚😚😚😚😚

به نظرت واقعا مثبته ؟ آخه شنیدم ممکنه خطا داشته باشه .منم که ناشتا نزدم . میترسم الکی امیدوار باشم 

مبارکه خانومی ان شاا.. بزودی بغل بگیریش برا منم دعا کن خدا یه نینی بزاره تو دلم ۳ ساله منتظرم

انشالله سال دیگه روز مادر نی نیت بغلت باشه عزیزم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
انشالله سال دیگه روز مادر نی نیت بغلت باشه عزیزم.

ممنون عزیزم ان شاا.. با دعای شما

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
فدات بشم عزیزم . ممنون . منم بهت تبریک میگم 😚😚😚😚😚😚 به نظرت واقعا مثبته ؟ آخه شنیدم ممکنه خطا ...

اره عزیزم مثبته اصلا شک نکن.

بی بی چک و ازمایش بارداری نیاز به ناشتا بودن نداره.

بی بی چک رو میگن با اولین ادرار تست کنید تا نتیجه دقیق بده یعنی هاله نندازه قشنگ مثبت بشه.

شما الان زدی اینطور شده مطمئن باش با اولین ادرار صبحت کامل کامل قرمز میشد.

نگران نباش.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
قربونت برم عزیزم . انشاا... به زودی زود دامنت سبز میشه عزیز دلم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممنون عزیز دلم ان شاا.. با دعای شما❤

انشالله خدا یه بچه ی سالم و صالح و تپل بهت بده

ان شاا.. ممنون خانومی با دعاهاتون انرژی میگیرم ❤