2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۹

۱۹ سالگی دقییییقا سنه عاشق شدنه اونم از نوع اتیشیش ولی ۲۵ سالگی میفهمی چی کردی با خودت😁😂

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بگو دیگه عزیزم

من بچه بودم شدیدا فرهاد مجیدی رو دوس داشتم،الان بعضی موقها عکسشو میزارم پروفایلم همسرم میگه بازم یاد عشق سابقت افتادی🤣🤣🤣

عشق فقط یک کلام رضا علیه السلام ❤❤
دارا حیایی پسر اقای امین حیایی

چقدر تن صداش مثله باباشه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

وای ک من چقد از پسرای بور بدم میاد

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

کی هست 🙄

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍