2777
2789
عنوان

Marzi و خورشت بِه🍲🤓

3782 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها

از مراحل پخت وقت نکردم عکس بگیرم 🙈 شرمنده

250  گرم گوشت خورشتی

1 عدد بِه

5 عدد آلو بخارا

1 عدد پیاز

مغز گردوی خرد شده 1 پیمانه پُر

رب انار 3 قاشق غذاخوری

شکر یه میزان دلخواه

نمک و زردچوبه و دارچین

آب 1.5 لیوان

زودپز😂

اول پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم و کمی تفت میدیم

بعد گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدیدم 

بعد کمی نمک و زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم و همچنان تفت میدیم

بعد آب رو اضافه میکنیم و وقتی جوش اومد درب زودپز رو می‌بندیم و 45 دقیقه اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزه

تا اون داره میپزه میریم سراغ بِه

به رو نگینی کمی درشت خرد میکنیم

توی یه تابه کمی کره میریزم و به ها رو خوب تفت میدیم تا تغییر رنگ بدن و حسابی طلایی و خوشکل بشن

بعد روشون کمی پودر دارچین میپاشیم

بعد شکر رو اضافه میکنیم و باز تفت میدیم تا شکر حالت کاراملی بگیره (این خورشت شیرین هست و شکر رو حتما لازم داره اما مقدارش بسته به دلخواه خودتونه) 

وقتی شکر کاراملی شد حرارت رو خاموش میکنیم

حالا گوشت‌ها پختن توی قابلمه منتقل میکنیم و بِه هایی که با شکر تفت دادیم و الو و گردو رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میذاریم بپزه 

بعد از 40 دقیقه که بِه ها و آلو ها و گردو ها نرم شدن رب انار رو اضافه کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید یا بریزید توی آرام پز تا یک ساعتی هم جا بیفته و حسابی قوام بیاد و غلیظ بشه 

حین پخت👇🏻👇🏻👇🏻

قبل از سرو👇🏻👇🏻👇🏻

جای شما خالی❤️

.Pain🔥you made me a believer

گشنمههههههههه😭😭😭😭

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر کنم باید ذائقه خاصی داشته باشیم تا این خورشت رو بپسندیم و بتونیم بخوریم .نوش جانتون

نه خیلی هم ذائقهء خاصی نیاز نداره😂😂😂

همین که غذای شیرین دوست داشته باشید کافیه

ما دوست داریم

نوش جونتون.ماهم درست میکنیم با یکمی تغییرات.حتمن امتحان میکنم دستوره پخت شمارو💛

والا هر کسی یه رسپی خاص خودش رو برای به آلو داره ولی در کل خورشت بسیار لذیذیه

نوش جانتون