2821
2789
عنوان

بیمه عمر

73 بازدید | 12 پست

کسی میدونه اگه یه نفر بیمه عمر باشه و حدود 15سال یا بیشتر و زیر 70سال باشه و فوت بشه چقدر بیمه عمر به خانوادش تعلق میگیره؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سرمایه فوت بیمه نامش کامل به خانوادش تعلق میگیره

اخه نمیدونیمم سرمایه فوت چقدر بوده...یکی میگه بالای پنجاه میلیونه یکی میگه نهایتن ده پونزده ملیون

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
باید قرارداد بیمه رو ببینی چقدر در صورت فوت داره و ببینی چندساله هستش البته سال زیاد فرقی نداره ستون ...

اهان..مرسی ممنونم

اخه نمیدونیمم سرمایه فوت چقدر بوده...یکی میگه بالای پنجاه میلیونه یکی میگه نهایتن ده پونزده ملیون

تو قراردادش نوشته در سال 98 سرمایه فوتش چقدره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
تو قراردادش نوشته در سال 98 سرمایه فوتش چقدره

قرارداد رو پیدا کنم و نگاه کنم زده هرسال چقدر تعلق میگیره؟

آره هرسال رو زده چقدره 

اهان مرسی عزیزم لطف کردی