2777
2789
عنوان

بیمه عمر

73 بازدید | 12 پست

کسی میدونه اگه یه نفر بیمه عمر باشه و حدود 15سال یا بیشتر و زیر 70سال باشه و فوت بشه چقدر بیمه عمر به خانوادش تعلق میگیره؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاملا بستگی به نوع قرازدادش داره

ینی چجوری؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

باید قرارداد بیمه رو ببینی چقدر در صورت فوت داره و ببینی چندساله هستش البته سال زیاد فرقی نداره ستون فوت و نگاه کن ببین تو سال ۱۵چقدر تعلق می گیره

دخترم دنیام
سرمایه فوت بیمه نامش کامل به خانوادش تعلق میگیره

اخه نمیدونیمم سرمایه فوت چقدر بوده...یکی میگه بالای پنجاه میلیونه یکی میگه نهایتن ده پونزده ملیون

باید قرارداد بیمه رو ببینی چقدر در صورت فوت داره و ببینی چندساله هستش البته سال زیاد فرقی نداره ستون ...

اهان..مرسی ممنونم

اخه نمیدونیمم سرمایه فوت چقدر بوده...یکی میگه بالای پنجاه میلیونه یکی میگه نهایتن ده پونزده ملیون

تو قراردادش نوشته در سال 98 سرمایه فوتش چقدره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
تو قراردادش نوشته در سال 98 سرمایه فوتش چقدره

قرارداد رو پیدا کنم و نگاه کنم زده هرسال چقدر تعلق میگیره؟

آره هرسال رو زده چقدره 

اهان مرسی عزیزم لطف کردی  

2827
2791
2779
2792