2777
2789
عنوان

سال جدید🐁🐁🐁🐁🐁

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال اگ رنگ براتون مهم باشه فک کنم آبی متالیک یا مث همون آبی نفتی مده..قشنگیشم ب بلند بودنشه

همین دیگه من مانتو بلند دوست ندارم چون چادر میپوشم هرچیم مدل قشنگه همه بلندن😞

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
ی پارچه نخی گل گلی دادم بدوزن حوصله ندارم عیدم ندارم

چرا عزیزم حوصله نداری؟میدونم مشکلات زیاده ولی سعی کن بخاطره اطرافیانتم شده شاد باشی تا خودتم روحیه بگیری💋💋💋

همین دیگه من مانتو بلند دوست ندارم چون چادر میپوشم هرچیم مدل قشنگه همه بلندن😞

درسته قصد دخالت تو پوششتون رو ندارم ولی مانتو بلند مناسب میتونی بپوشی دیگ نیازی ب چادر نباشه عزیزم

چرا عزیزم حوصله نداری؟میدونم مشکلات زیاده ولی سعی کن بخاطره اطرافیانتم شده شاد باشی تا خودتم روحیه ب ...

عید قراره تنها برم سفر 

شکر خدا کسیو نمیبینم

‏شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
اخه خیلی دوس داشتم منم ۵کیلو حداقل کم کنم قبلا کم میشد الان استپ کرده وزنم.بخاطره عمل بینی و چسب و ا ...

٥كيلو چيزي ني بابا

بعد كم ميكني

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.