2777
2789
عنوان

سال جدید🐁🐁🐁🐁🐁

206 بازدید | 32 پست

سلام ب همه خوشگلا👑👑👑👑

اول اینک آرزو میکنم سالی ک در پیش داریم برا همه اول از همه سلامتی؛و دوم پر از اتفاقای خوب و خوشحال کننده باشه‌.موضوع اینه امسال دوست دارید چ مانتو و یا چ نوع استایلی از نظر پوشش انتخاب کردید؟💋💋💋💋🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو😑

شالش و چه رنگی بخرم؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
هرچي دارم ميپوشم همه تنگ بودن الان يا گشاد شدن يا سايز شدن نميخرم ديگه😊🐀

میشه یه عکس از اندامت بدی من تورو یه خانوم خیلی لاغر شیک تصور میکنم😁

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

این خوبه من بدوزم ولی کوتاهش و یه رنگ دیگه؟؟؟

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
میشه کانال تلگرام همین پیجه رو بهم بدی

کانال نداره

این خوبه من بدوزم ولی کوتاهش و یه رنگ دیگه؟؟؟

من جفت همین و تابستون خریدم بیرون رفتنی بپوشم مناسب عید نیس

من جفت همین و تابستون خریدم بیرون رفتنی بپوشم مناسب عید نیس

پس چی بخرم🙄🙄

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂