2777
2789
عنوان

شغل اینترنتی؟

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.

آیا کسی از شما از طریق اینترنت درامد داره؟

اگه کسی در این مورد تجربه ای داره لطفا با من درمیان بذاره.

یا هر کاری که بشه در منزل انجام داد 

شغل اینترنتی که تبلیغش هست اینور و اونور اصلا نرو....چون باید اول 25000 بدی...بعدم بیفتی توی این کانال اون کانال دنبال آدم که آیا قبول بکنن یا نکنن که مثله خودت عضو بشن...اینقدر باید تبلیغ کنی شمارتو آی دی تو باید همه جا بدی...ممکنه مدام زنگ خور داشته باشی....من عضو شدم به غلط کردن افتادم...بعدم حتی نتونستم یه نفرو.عضو کنم...بیست و پنج تومنم رفت با کلی پول که هی دادم برای خرید بسته اینترنت

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به تازگی یه بوتیک انلاین زدم چند تا سفارش داشتم. خیلی قدیمی نیستم ولی مطمئنم اینده روشنی داره چون تحقیق زیادی روش کردم. البته چون خودم طراحم و تولیدات خودم هست برای بازاریابی به بازاریاب خونگی احتیاج دارم فعلا با چند نفر حرف زدم. 

ممنون آخرش چکار کردین برای درامد داشتن؟

درآمد که😁😁شوهرم گفت جونه مادرت ول کن کارو من خودم هرچی بخوای بهت میدم اضافه تر میدم.....منم ول کردم ازش گرفتم😁😁

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
بازاریاب خونگی  یعنی تو اینترنت براتون بازاریابی کنه؟

هر جایی که خودش میتونه چون تنوع کاریم بالا هست مثلا میتونه تو نت پیدا کنه یا بین اطرافیان خودش. این کار جدیدا باب شده که مثلا بازاریاب یه کانالی چیزی میزنه و نمونه رو نشون میده حالا به قیمتی که ما تعیین کردیم یا بیشتر از اون اون وقت بین 5 تا 10 درصد کار رو به اضافه قیمتی که خودش به عنوان سود صلاح دیده اضافه کنه به دستش میرسه. مثلا یه کالای که ما برای فروش 100 در نظر گرفتیم رو میتونه همون 100 بفروشه و به ما 90 بده یا بالای 100 بده و همون 90 رو به ما بده و خب راحت به درامدی که می خواد برسه.