2777
2789
عنوان

شکایت😮😮😮😮😮

119 بازدید | 9 پست

من یه شکایتی تودادسراعلیه شوهرم انجام دادم که گفتن باید شاهدبیاری..میشه برادرم یاپدرم بیان شهادت بدن؟ممنون🌷

میشه واسه بهم رسیدنمون وخوشبختیمون یه صلوات مهمونم کنی؟😍😘

نه درجه ۱قبول نیس

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فامیل نزدیک نمیتونه شهادت بده حتی اگر مرد باشه...

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  
مرسی🙁

خواهش میکنم عزیزم... ان شاءالله که مشکل ات سریع تر حل شه

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  
مرسی🙁

بستگی به موضوع پرونده داره

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!