2777
2789
عنوان

خواب زن چپه یعنی چی ؟؟؟

316 بازدید | 7 پست

همه ما این اصطلاح معروف که میگن خواب زن چپه رو شنیدیم اما آیا تا حالا به معنی این جمله فکر کردین ؟ به این فکر کردین که چرا میگن ؟ مگه چه فرقی بین خواب زن و مرد هست که میگن ؟ اما شاید براتون جالب باشه که بدونید این جمله یه برداشت اشتباه از جمله خواب ظن چپه است. اتفاقا اصلا خواب زن چپ نیست بلکه این عبارت تحریفیه از واقعیتِ "خواب ظن چپه".

"ظن" یعنی توهم، گمان بردن و شک کردن و "خواب ظن" هم خوابیه که برمبنای توهم و شک و گمان شکل گرفته، در واقع وقتی چیزی ذهن مارو بخودش مشغول کرده باشه، وقتی در طول روز با موضوعی زیاد سر و کار داشته باشیم، وقتی موضوع حل نشده ای داشته باشیم یا مواردی شبیه به این، همه ی اینها در ناخودآگاه ما بخشی رو به خودش اختصاص میده که تو خواب و رویاهای ما خودش رو نشون می ده و به این خواب ها " خواب ظن" می گن که معمولا بی اعتباره و قابل اعتماد نیست.

اومدم جوابتو بنویسم 

دیدم خودت تایپ کردی خخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خواب با دنیای واقعی یه ربطی به هم دارن اخه وقتی یه خوابی میبینم بعضی اتفاقاشو تو واقعیت میبینم

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
ولی خواب با دنیای واقعی یه ربطی به هم دارن اخه وقتی یه خوابی میبینم بعضی اتفاقاشو تو واقعیت میبینم

بعله همینطوره ..وبه اونها میگن رویای صادقانه

موضوع پست راجع به یه غلط مصطلحه که به اشتباه تو عوام جا افتاده