2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیشده 

بحثمون شده دیگه گفتم چرا بهم بی توحهی میکنی گفت نمیکنم عزی م درگیرم فقط یکم چشم بیشتر حواسم هست بهت بیشتر بهت زنگ میزنم گفتم نمیخوام گفت چرا گفتم نمیخوا دیگه اصلا صداتو بشنوم😭😭😭

بحثمون شده دیگه گفتم چرا بهم بی توحهی میکنی گفت نمیکنم عزی م درگیرم فقط یکم چشم بیشتر حواسم هست بهت ...

ببخشیدا ولی بچگانه و لوس بوده رفتارت بهترم میتونستی باهاش صحبت کنی😐😐

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

من دیشب سر یه موضوعی باهاش دعوام شد یه ده باری گفتم ازت بدم میاد یه هفت باریم گفتم از صدات بدم میاد یه ۱۵باریم گفتم برو از خونم بیرون .یه پنج باریک گفتم تو لیاقت منو نداری.آخر امشب خودش آمد منت کشی .همیشه اینجور نیس ها ولی ایندفعه اصلا بهش بر نخورده بود.خداروشکر😌

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
من دیشب سر یه موضوعی باهاش دعوام شد یه ده باری گفتم ازت بدم میاد یه هفت باریم گفتم از صدات بدم میاد ...

دمت گرم خدایییییییییی😂😂😂

حاالا این اگه بهش برخورده باشه و قهر کنه چیکار کنم؟

محلش ندم حودش میاد؟؟؟

عزیزم حتما یا تازه عروسی یا سنت خیلی کمه این چیزا اصلا ارزش دعوا کردن و بحث نداره

خب عزیزم درسته که سنم کمه ولی منم نیاز به توجه و محبت دارم چیکار کنم خب یمدته فقط من دارم پی اش میدووم

بحثمون شده دیگه گفتم چرا بهم بی توحهی میکنی گفت نمیکنم عزی م درگیرم فقط یکم چشم بیشتر حواسم هست بهت ...

گلم وقتی ایشون به شما دلیل کم توجهیشو گفته و قول داده اصلاح کنه رفتارشو اون جمله آخرتون بی معنی بوده.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
دمت گرم خدایییییییییی😂😂😂 حاالا این اگه بهش برخورده باشه و قهر کنه چیکار کنم؟ محلش ندم حودش میاد ...

ولا عزیزم مال من شوهرم بیشتر مقصر بود .تو هم تاحدودی کم محلی کن بفهمه که آره چون بهش توجه نکردم ازم ناراحته .یکم بیشتر خودشو جمع و جور می‌کنه.البته عشقم گفتم کم محلی نه دیگه خیلی که....دربیاری.کم محلی وای من بیشتر موقع ها ج داده

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃