2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

التماسش کردی ک نره؟؟😢

دیدم قیافه میگره ج نمیده خودمم دیکع حرف نزدم من بیشتر غصه یه خواستگار خوب میخورم که اشتباه کردم ردش کردم لیاقتشو نشون داد بر عکس اون اقا از تنهایی داغونم

یه صلوات میفرسیدبختم بازشه؟💔💝
 دیدم قیافه میگره ج نمیده خودمم دیکع حرف نزدم من بیشتر غصه یه خواستگار خوب میخورم که اشتباه کرد ...

من ی پی ام زدم براش کلی هم حرف توش بود ک باید جوابمو میداد ولی سکوت کرد منم خودمو زدم به بیخیالی گفتم غرورم نشکنه😔😔

من ی پی ام زدم براش کلی هم حرف توش بود ک باید جوابمو میداد ولی سکوت کرد منم خودمو زدم به بیخیالی گفت ...

ولش کن به خدا منم با انبر دستی از دهنش حرف میکشیدم اولش خیلی خوب بود وابسته که شدم این طور شد منم پارو دلم وغرورم گذاشتم

ولش کن به خدا منم با انبر دستی از دهنش حرف میکشیدم اولش خیلی خوب بود وابسته که شدم این طور شد منم پا ...

حتی بلاک کردم اما نمیدونم چرا اون بلاک نکرد شاید مبخواد بگه مهم نیستی بلاگ شی

شمارمم سیو داره هنو اما اس نداد اخه فقط تل بلاک ...

ولش کن به خدا منم با انبر دستی از دهنش حرف میکشیدم اولش خیلی خوب بود وابسته که شدم این طور شد منم پا ...

من دیگ دنبالش نرفتم گفتم بی محلی کنم احتمال اینک برگرده بیشتره تا دنبالش برم دیگ منتظر ی معجزه هستم ک برگرده سمت من 😢

۱۲بهمن اخرین پیام بود که دارم  بعو پیام دادم چن بار آن شد ج نداد پاک کردم بلاگ...

نباید بلاک میکردی اون خواسته نقطه ضعفتو بدست بیاره الان باخودش گفته این فقط معطل رو گوشی منتظره جواب پی امه منه باید کاملا خونسرد و بی تفاوت رفتار میکردی 

چن وقت بود باهم بودین؟؟

نباید بلاک میکردی اون خواسته نقطه ضعفتو بدست بیاره الان باخودش گفته این فقط معطل رو گوشی منتظره جواب ...

اخه اخرین پیام ومن دادم وچن بار آنلاین شد سین نکرد منم پاکش کردم و بلاک بدونه دیگه تموم اون شاید به دلیلی که میگی بلاک نکرده... ولی چرا شماره م پاک نمیکنه!

نمیدونم