2777
2789
الان حسودا میان میگن چیزی نیس که ماام هربارمیریم بیرون میش میاد😑

من تاحالا بامادرشوهرم بیرون نرفتم به غیراز یه بار بیمارستان...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه چند تا تیکه وسایل خریدم و موقع که داشتیم از پاساژ میومدیم بیرون یه خانم اومد جلو به مارشوهرم گفت دخترتون چندسالشه مادرشوهرم گفت18گفت من یه پسر 28ساله خوب دارم و اگر اجازه بدید بیایم خاستگاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبار با خواهر شوهرم رفته بودم بازار یه خانوم ب خواهر شوهرم گفت ببخشید خانوم دخترته؟..😐 اونم گفت نه چطور؟..گفت هیچی خوشم اومد ازش واس پسرم😐

خواهرشوهرمم اینطوری شد یهو 😲

گفت زنداداشمه بابا دستمو گرفت گفت بیااااا برییییییم 😐😐😂😂😂😂😂😂😂 منو میگفتی پشتمو نگا کردم دیدم خانومه هنوز داره نگا میکنه 😆😂😂😂

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من شوهرم طفلی دیشب شیفت بود 1 ثانیه هم نخوابیده بود ظهر هم نخوابید  الان گفتم برو تو پذیرایی ب ...

شوهر منم امشب نیس😢..شوهرت چیکارس

ایندفه اگه منو بترکونین..به مادر شوهرم میگم نفرینتون کنه..کاربری پنجممه😆
من موندم جدیدا چقدر خانمایه متاهل واسشون خواستگار پیدا میشه اونوقت ما مجردا دریغ از یه خواستگار😢

کافیه نامزد کنی....دیگه از در و دیوار میریزن سرت...حتی قبلش ک سینگلی یکی نگاه نمیکنه😂😂

منم رفتم بودم با مامانم هدیه سر عقدیم بخریم بعد ی اتفاقی افتاد عقدم چندماه عقب تر اقتاد خلاصه اینکه بعد ۵ماه عقد کردیم و گذشت تا ۳ماه بعدش همون پسر طلافروشیه زنگ زده بودن خاستگاری😄گفتم بابا من عقدم..اخه اشنای یگی از دوستامون بود همون روز تو طلافروشی اتفاقی متوجه شدیم دوست مشترک خانوادگی داریم

من مامانموازبابابزرگم یعنی پدرشوهرمامانم خواستگاری کردن 😁😁میگفت عمه هات همه سیاه من سفید شریک کاری بابابزرگم میادخونشون ازمامانم خوشش میاد واسه پسرش 😎😝😝

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

منم تو نامزدیم تنهایی رفتم خونه مادرشوهرم ی خانمه منو دیده بود فرداش رفته بود درخونه مادرشوهرم خواستگاری

یبارم جلو شوهرم ازم خواستگاری کردن فکرکرده بودن داداشمه چون شبیهیم

لذتی داره وصف نشدنی

منم با مادر شوهرم رفتم عروسی فامیلاشون

از فامیلای داماد ک فامیل اینا نبود خواستگاری کردن👀

مادر شوهر گفت خانوم عروسمه عروس پشتشو کرد رفت😐

من 😁

خانومه😐

مادر شوهر😡🤬

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

منم از این موردا زیاد برام پیش اومده...با مادرشوهرم میرفتیم تور گردشگری انقدر چشما دنبالم بود که نگم برات..حتی لیدر تور هم فکر میکرد مجردم منو برای پسرش میخواست😂😂😂

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔

مامان بزرگ منم چند وقت پیش رفته بود تو پارک یه پیرمرد ازش خواستگار کرده بود 

وقتی تعریف کرد انقد خندیدیم😁😂😂 تازه بهش گفته بود سه دنگ خونمم میدنم به نامت 

نمیدونم چرا یادم به احمد ذوقی افتاد😂😂😂