2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من خودم بشدت مخالفم.یدونه بچه کافیه تو این دوره زمونه،یه بچه رو خوب تربیت کنیم به خوب جایی برسونیم کافبه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
وا این چه حرفیه ،مگه با بچه اول نمیشه فهمید 

عزیزم سر بچه ی اول آدم پر از بی تجربگی و استرسه 

همیشه نگران بچتی ولی تو دومی دیگه اون خامی و استرس وجود نداره.دومی یه جورایی تکمیل کننده ی احساسات مادرانه س.البته که عشق به فرزند بین بچه ها فرقی نداره ولی از لحاظ روحی دومی بهتره

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
بچه داری سخته😐

فاصله پسر اولم با دومی چهار ساله خداروشکر الان از آب و گل در اومدن بارداری دوم ناخواسته بود شوهرم میگفت سقط کن واست سخت میشه ولی نگهش داشتم الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که به حرف شوهرم گوش ندادم 

فاصله پسر اولم با دومی چهار ساله خداروشکر الان از آب و گل در اومدن بارداری دوم ناخواسته بود شوهرم می ...

شرایطمون تقریبا مثل هم بود..با این تفاوت که من خودمم دومی رو نمیخواستم...چون شرایط روحیم افتضاح بود.. اختلاف سنیشونم 2سال و 10 ماه... نمیدونم چطور حس خوبمو بیان کنم از اینکه نگهش داشتم،  واقعا خوشحالیم از وجود این وروجک قابل توصیف نیست.. تازه یک ماهشه😍

🖤

شرایطمون تقریبا مثل هم بود..با این تفاوت که من خودمم دومی رو نمیخواستم...چون شرایط روحیم افتضاح بود. ...

تازه اولشه روز به روز شیرینتر میشن خدا انشالله همه بچه ها رو صحیح و سالم در پناه خودش نگه داره