2777
2789
عنوان

کسی بیداره؟ جای من بودید چیکار میکردین؟خیلی ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست

ببخشید این حرفو میزنم‌

ولی من به این نتیجه رسیدم مردا اکثرا یه تختشون کمه 

شما بذار به پای عدم ثبات ذهنیش بذار بگه 

شما بزرگ باش و عاقلی کن 

بخشش کاره هر کسی نیست خیلی باید بزرگ بود  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

هروقت گفت برو تو خونت بمون ومهرتو بزاراجرا که اون بره

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
واقعا زده بسرم برم.من پدرم فوت شده داداشم ندارم احساس میکنم پررو شده.برم؟

نهه وای😐 مردا تو عصبانیت حرف زیاد میزنن . مهم اینه بعدش میاد عذرخواهی میکنه دیگه . بابا من خودم که دخترم وقتی عصبانیم یه حرفایی میزنم که بعدش شاخ در میارم اینارو من گفتم؟!😐😐

2804

مشکل اینجاست مامانم یه شهر دیگه اس میخوام برم میگه خودم میبرمت منم بدتر کلافه میشم.میخوام فردا صب تا شب برم گوشیمم خاموش کنم بترسونمش.اینکارو بکنم؟ یا واقعاقهر کنم قدرمو بدونه؟

2805
2801