مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
فایده نداره.من برا کمر دردم گفتن اینا خوبه من چون به شکم میخابم کمردرد زیاد دارم
منم مثل تو بودم میتونی بالش رو بیاری بالاتر ک زیر شکمت قرار بگیره یکمیش منم همین کارو میکنم چون من آدمی بودم ک هیچ جوره ب پهلو کمر خوابم نمیبرد ولی هرچی شکمم بزرگتر شد خود ب خود عادت کردم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
من برام یدونه مارک متفرقه خریده بودن نتونستم استفاده کنم انقدر کوچیک بود بهترین بالش بارداری تو ایران دی روحه هستش فقط هم مدل یو شکلشو بخرید البته خودتونم میتونید ببدید بیررون براتون بدوزن ولی فک میکنم همون قیمت خریدش تموم بشه ولی خب شاید به سلیقه خودتون دربیاد یدونه یو شکل دی روحه از دیی کالا خریدم که فیک بود مرجوع کردم با یه ورق آچار چاپ کرده بودن نوشته بودن دی روحه بعدش از یه سایت دیگه خریدم . تا بعد بارداریم هم استفاده میکنم لینک اون سایت و میذارم شاید بدرد کسی بخوره