2777
2789
عنوان

آز بارداری

103 بازدید | 18 پست

دوستان من خالمم بارداره بتاش ۲۰۰ هستش البته نمیدونم گفت ۲۰۰ یا بیشتر از ۲۰۰ بعد اون علائم بارداری هم داره بیبی چکش هم‌ مثبت شده سوالم اینه من هفته ۴ هستم اون طبق آخرین پریودش ۶ هفته و ۶ روز میشه..من بتام امروز ۵۳ بود گفت ۳ روز دیگه بیا تکرار کن اگه ۲ برابر بشه نزدیک ۲۰۰ میشه پس برای من یا خیلی کمه یا برای خالم کمه؟استرس گرفتم همه میگن بارداری اما خودم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لقاح دیر انجام شده همین

بدناتون که مثل هم نیست تا این حد مقایسه میکنید

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اصلا بتا معیار و مقیاس نیست الحمدالله که بارداری🌹 توکل بخدا برای همه که یکی نيست،مقایسه نکن

میدونین چیه من یه سقط داشتم الان هزارتا ترس و سوال مثله خوره افتاده به جونم دست خودم نیست اصلا

از الانم هم خودت و وضع جنین رو با کسی مقایسه کن فقط به خودت برس و از استرس دوری کن

۳روز دیگه دوباره آز میدم میرم پیش دکترم تحت نظرش باشم دیگه مقایسه نمیکنم خودمو سرم درد گرفته از فکر و خیال

چکار خاله ت داری عزیزم هر شخص یه جوره بعد اون جلوتر شما باردار شده طبیعیه بتاش بالاتر باشه

آخه بخواین حساب کنین مال منم تا ۴ ۵ روز دیگه ۲۰۰ میشه مگه هر ۴۸ ساعت یکبار ۲برابر نمیشه؟

۳روز دیگه دوباره آز میدم میرم پیش دکترم تحت نظرش باشم دیگه مقایسه نمیکنم خودمو سرم درد گرفته از فکر ...

اره عزیزم اگر خدای نکرده مشکلی باشه دکترت میگه پس خوشحال باشه و اصلا به خودت استرس نده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز