2777
2789
عنوان

دعانویسی

90 بازدید | 10 پست

سلام دوستان تروخدا کمکم کنین ایا ب فال میشه اعتماد کرد؟؟؟؟آیا از طریق فال میشه مشخصات همسرو گف؟؟؟ راستش من فال گرفتم بدون اینکه نیتمو بگم تقریبا همه چیو راس گف چون فال مشخصات همسر اینده بود گفتن ک تا ۶ سال اینده ازدواج نمیکنی اگرم کنی جدا میشی باید دعا بنویسی بختت باز بشه این فالی ک گرفتم ۹۰تومن حالا واسه دعام ۳۰۰گفته بده اونم خودش ب دعا نویسه گفته ینی من نمیتونم برم ببینمش پولم بزنم ب حساب همین فالگیره ب نظرتون راسته یا کلکه؟؟؟؟یا اینکه کلا امکانش هس بخته کسیو ببندن؟؟؟؟ اگ هس چجوری میشه بازش کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دروغه خیلیا کانال و پیج ساختگی دارن دوستمم پولش رفتو کلی دروغ سرهم کردن براش

بخدا اونقدر ناراحت شدما ک هیچوقت ازدواج نمیکنم ب عشقمم نمیرسم ازدواجم کنم بهم میخوره تا این دعا رو ننویسم باطل نمیشه

بخدا اونقدر ناراحت شدما ک هیچوقت ازدواج نمیکنم ب عشقمم نمیرسم ازدواجم کنم بهم میخوره تا این دعا رو ن ...

بخاطر پول بهت گفته مطمعن باش اول اراده خودت بعدهم خداکمکت میکنه.این افکارالکی رو دور بریز

بخدا اونقدر ناراحت شدما ک هیچوقت ازدواج نمیکنم ب عشقمم نمیرسم ازدواجم کنم بهم میخوره تا این دعا رو ن ...

من شماره یه فالگیر دارم خودم هروقت کارم گیر میکنه زنگش میزنم ۲۵ میگیره. خلی کارش درسته اگر خواستی بگو تا برات بفرستم

خداوندا یا توانی برای تغییر عنایت کن یا صبری برای سازش
من شماره یه فالگیر دارم خودم هروقت کارم گیر میکنه زنگش میزنم ۲۵ میگیره. خلی کارش درسته اگر خواستی بگ ...

جدی چه چیزایی میگه مثلا

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست