2777
2789
عنوان

جواب دندون شکن

257 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه بیاین هرچی بلدین جواب دندون شکن یادم بدین به خدا من اصلا بلد نیستم یه چیزاییم که بلدم درست موقعی که باید بگم هول میشم یادم میره،چیکارکنم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت دندان شکن ترین جوابه صبر هم بهترین راهکاره حاصل تجربه ده سال زندگی مشترک صبر و سکوت

نه بابا به خدا بعضیا اینطوری سوارت میشن من هی هیچی نگفتم بعضیا واقعا سواستفاده میکنن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه بابا به خدا بعضیا اینطوری سوارت میشن من هی هیچی نگفتم بعضیا واقعا سواستفاده میکنن

میفهمم چی میگین

ولی اول و آخرش به همین نتیجه میرسین

با جواب دادن به یه عده گستاخ شما هم سطح خودتون رو تا حد اونا پایین میارین، بسپرین تا خدا خودش جوابشونو بده و شک نکنین گه میده.. به تجربه میگم

میفهمم چی میگین ولی اول و آخرش به همین نتیجه میرسین با جواب دادن به یه عده گستاخ شما هم سطح خودتون ...

به خدا که اینقدر جواب ندادم طرف برگشته میگه تو چرا گیجی هیچی نمیفهمی

به خدا که اینقدر جواب ندادم طرف برگشته میگه تو چرا گیجی هیچی نمیفهمی

خب درین مواقع بگو گیج نیستم. سپردم وکیلم جواب بده که اونم خداست وگرنه بی ادبی و زبان درازی و گستاخی زرنگی نیست. 

اگه از نظر سما وقار و سکوت در برابر یه عده بی ادب و گستاخ گیجیه که خب دوست دارم گیج باشم. 

بیش ازینم دیگه بحث نکنین. همین. 

خب درین مواقع بگو گیج نیستم. سپردم وکیلم جواب بده که اونم خداست وگرنه بی ادبی و زبان درازی و گستاخی ...

میدونم چی میگین ولی به خدا اینقدر ریختم تو خودم ،اصلا فک میکنم از درون نابود شدم دیگه ،اعتماد به نفسم از بین رفته البته من جواب ندم شوهرم جواب میده ولی من میخوام خودم از خودم دفاع کنم،اونم میبینه اینقدر اذیت میشم جواب میده

اگر اینطور آروم میشین که امتحان کنین دوست خوبم.  من در حد تجربه خودم گفتم 😊

ممنونم عزیزم