2789
عنوان

تولیدی مبل

196 بازدید | 17 پست

سلام خانوما یه تولیدی مبل در تهران میخواسم ک مبلاش شیک و قیمتش خوب باشه و سلطنتی و کلاسیک باشه ممنون میشم ادرس بدید اگه آیدی کانالشم دارین لطف کنین بزارین برام مرسی😁💜

تاجایی ک شنیدم یافت اباد، نعمت اباد.مرتضی گرد.شهرک ولیعصر فک کنم تولیدی مبل هستن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی گلم😁

خاهش میکنم

میگن ۲ تومن اینا فرق داده قیمتاش با داخل شهر

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
ن خیلی فرقشه تو ی کانال ی مبلیو دیدم ۱۰ تومن تو مغازه شهر خودم قیمت کردم همونو ۱۶😟

اوه اوه چقد زیاد😂

مبلاشون شیکه؟با ۱۰_۱۲تومن میشه مبل خوبی خرید؟

آره از یافت آباد و شهرک ولیعصر خیلی قیمتاش مناسبتره.همش کارگاه تولیدیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مبلاشون شیکه؟با ۱۰_۱۲تومن میشه مبل خوبی خرید؟

برنامه دیوار نصب کن.اونجا عکس و قیمت زده

عزیزم پس الان سمت یافت اباد مناسب تره یا چهاردانگه؟

ولیعصر و مرتضی گردو نعمت اباد

عزیزم پس الان سمت یافت اباد مناسب تره یا چهاردانگه؟

چهاردانگه و رباط کریم اسلامشهر اینا قیمتا مناسبتره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹